Onze diensten

van-gaalen-hoveniers-aanleg2

Aanleg

Van gedeeltelijke vervanging tot het aanleggen van een nieuwe tuin: Op basis van een persoonlijk ontwerp gaan wij graag voor u aan de slag. We maken altijd een duidelijke offerte waarop de geplande werkzaamheden en benodigde materialen staan vermeld. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij ons kunt u rekenen op extra services: Van het aanvoeren van alle benodigdheden zoals zand, hout, tegels en beplanting tot het afvoeren van het afval en restmateriaal.

 

van-gaalen-hoveniers-onderhoud.2jpg

Onderhoud

Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig. Een goed onderhouden tuin geeft nog meer tuinplezier. Het tuinonderhoud kan gedaan worden op basis van een jaarcontract. In dit contract staat duidelijk beschreven welke werkzaamheden we uitvoeren en de tijdstippen waarop het onderhoud uitgevoerd wordt inclusief de bijbehorende prijzen. Het onderhoud kan ook bestaan uit onderhoudsbeurten. Dit betekent bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt in het voorjaar-, zomer en/of najaar, of incidenteel.. Ook voor een éénmalige snoeibeurt, spitten of bemesten en het bestrijden van mos op bestrating en in het gazon of voor geregeld onderhoud zoals maaien en onkruidbestrijding kunt u bij ons terecht.

 

van-gaalen-hoveniers-renovatie

Renovatie

Is uw tuin verwaarloosd en wilt u deze terugbrengen in goede staat? Wij kunnen de renovatie van uw tuin uitvoeren. Het is goed mogelijk bestaande elementen met nieuwe elementen te combineren. Wij zullen vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

 

 

 

van-gaalen-hoveniers-aanleg

Bestrating

De bestrating is een belangrijk onderdeel in de tuin, er is een grote keus in materialen, graag laten wij u diverse materialen zien zodat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Zowel nieuwe als bestaande sierbestrating maken wij graag voor u, met vooraf een duidelijke prijsopgaaf. Vaak is het mogelijk de aanwezige materialen op een andere wijze weer toe te passen in de nieuwe situatie.Ook andere soorten van verhardingen zijn mogelijk zoals grind, split enz.

 

van-gaalen-hoveniers-grondwerk2

Grondwerk

Ook zijn wij gespecialiseerd in grondwerk .o.a. het ploegen ,frezen ,egaliseren en uitgraven van u tuin enz. Dit is de basis voor het aanleggen van een geheel vernieuwde tuin.

 

 

 

van-gaalen-hoveniers-onderhoud-005-groot

Bedrijfsgroenvoorziening

Het terrein rondom uw bedrijf of instelling is uw visitekaartje. Wij zorgen voor een representatieve groene omgeving die past bij uw pand .Zowel de aanleg als het complete onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.

 

 

 

 

van-gaalen-hoveniers-boomverzorging

Boomverzorging

Is een boom ziek ,te oud ,scheuren er takken vanaf of neemt hij teveel ruimte in beslag. Dan stellen wij een diagnose .In de meeste gevallen is een boom te redden met een snoeibeurt en te behandelen met speciale smeermiddelen. Ook voor het rooien van bomen zijn wij goed opgeleid en hebben wij de juiste uitrusting in huis .