Hovenier Nijmegen

In de buurt van Nijmegen is Hoveniersbedrijf van Gaalen gevestigd, gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinaanleg en renovatie. Van Gaalen Hoveniers staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Dit houdt in dat we in overleg met u en aan de hand van een duidelijke offerte voor u aan de slag gaan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor verrassingen hoeft te staan. Van Gaalen Hoveniers is in te zetten voor zowel beplanting en bestrating, aanleg tot onderhoud. Naast particuliere tuinen nemen we ook bedrijfstuinen voor onze rekening.

Van Gaalen,
dé hovenier in Nijmegen

  • Wij werken met gediplomeerde hoveniers
  • Materialen van de beste kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame hovenier

Hovenier Nijmegen voor tuinonderhoud

De aanleg van een mooie tuin is stap nummer 1, maar daarna is het van belang deze tuin regelmatig te onderhouden. Bij Van Gaalen Hoveniers begrijpen we dat niet iedereen hier de tijd voor heeft, en nemen we dat werk graag uit handen. Zo kunt u elk moment van het jaar genieten van een mooie tuin! Woont u in Nijmegen en omstreken en bent u opzoek naar een vast onderhoudscontract, bij Van Gaalen Hoveniers bieden wij hiervoor verschillende opties aan. Zo kunt u voor een jaar- of seizoenscontract bij ons terecht. Het voordeel van een contract is dat u precies weet wanneer wij langskomen en welke werkzaamheden we uitvoeren. Mocht u niet vast willen zitten aan een langdurige afspraak, dan kunt u ook altijd terecht bij ons voor een eenmalige onderhoudsklus. Bij onderhoudswerkzaamheden kunt u denken aan snoeibeurt, het spitten en bemesten van uw tuin en mosbestrijding.

Van Gaalen hoveniers staat voor u klaar!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hovenier Nijmegen voor tuinaanleg

Bent u woonachtig in de buurt van Nijmegen en heeft u wensen voor een nieuwe tuin? Bij Van Gaalen Hoveniers komen we graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen zowel een compleet nieuwe tuin aanleggen, of uw bestaande tuin gedeeltelijk aanpassen. Bij ons staat kwaliteit en persoonlijk contact centraal: de aanleg van een tuin zal altijd beginnen met een gesprek met u. Met uw wensen in het achterhoofd creëren wij een persoonlijk ontwerp. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan wij aan de slag. Bij Van Gaalen Hoveniers verzorgen wij alles wat komt kijken bij de aanleg van een nieuwe tuin: grondwerk, beplanting en bestrating. Wij staan garant voor het afvoeren van afval en restmateriaal.

Van Gaalen Hoveniers staat voor u klaar

Scroll to Top