Hovenier Arnhem

Bent u op zoek naar een hovenier in Arnhem? Van Gaalen Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Sinds onze oprichting als hoveniersbedrijf in 2012, staan we bekend om de vakkundige tuinen die wij leveren aan zowel aan particulieren als bedrijven. Hoveniersbedrijf van Gaalen is dé hovenier in de omgeving van Arnhem. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Waarom Hovenier Van Gaalen in Arnhem

  • Wij werken met gediplomeerde hoveniers
  • Materialen van de beste kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame hovenier

Hovenier Arnhem inschakelen

Een hovenier Arnhem kan om diverse redenen nodig zijn. Misschien wilt u uw tuin laten renoveren of wilt u dat er elke maand of jaar onderhoud wordt uitgevoerd in uw tuin. Een tuin is er namelijk om te kunnen ontspannen en te genieten. Het is daarom voor ons als hovenier Arnhem erg belangrijk, om vakkundig met uw tuin om te gaan en dat de tuin helemaal aan uw wensen voldoet. Door goed te luisteren naar uw wensen, kunnen wij een prachtig tuinontwerp maken die wij samen met u uitgebreid zullen bespreken. Hoveniersbedrijf van Gaalen werkt met gediplomeerde hoveniers die een grote passie hebben voor tuinen.

Hovenier Arnhem voor tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud door een hovenier in Arnhem is belangrijk om er voor te zorgen dat uw tuin er prachtig uitziet. Elk tuinelement heeft namelijk een speciale manier van onderhoud nodig. Van Gaalen Hoveniers is dé hovenier in Arnhem die alles weet over het onderhouden van de verschillende tuinelementen en helpt u graag bij het uitvoeren van dit tuinonderhoud. Wij zijn erg bedreven in het vak en hebben daarnaast veel ervaring in het onderhouden van tuinen. Benieuwd wat wij voor u als hovenier Arnhem kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten die wij aanbieden.

De verschillende opties bij hoveniersbedrijf in Arnhem

Bij Van Gaalen Hoveniers in Arnhem bieden we verschillende opties aan voor tuinonderhoud. Zo hebben we jaarlijkse contracten, waar we een jaar van tevoren inplannen wanneer wij onderhoud uitvoeren en welke werkzaamheden we uitvoeren. Met zo’n contract bent u het hele jaar door verzekerd van een mooie tuin en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud. Ook kunnen we langskomen voor seizoensgebonden onderhoud of eenmalige klussen. Bij tuinonderhoud in Arnhem kunt u denken aan werkzaamheden zoals mosbestrijding, snoeiwerk, het spitten en bemesten van uw tuin en het verwijderen van zieke bomen.

Van Gaalen hoveniers staat voor u klaar!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier in Arnhem?

Hovenier Arnhem voor tuinaanleg

Er zijn heel veel mogelijkheden voor tuinaanleg in Arnhem. Zo kunt u kiezen voor de aanleg van een volledige nieuwe tuin, maar u kunt er ook voor kiezen een gedeelte te veranderen. Wij denken graag met u mee op welke manier wij de tuin moeten aanleggen. Van Gaalen Hoveniers Arnhem verzorgt alles wat komt kijken bij de aanleg van nieuwe tuinen. Denk daarbij aan werkzaamheden zoals grondwerk, beplanting en bestrating. Wij hebben werknemer die vakmanschap en kwaliteit vooropstellen en ervaring hebben bij de aanleg van tuinen. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen voor uw tuinaanleg? Neem een kijkje in onze galerij voor de projecten van ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Arnhem. Wij hebben namelijk veel ervaring als hovenier in Arnhem.

Zo gaan wij te werk als hovenier Arnhem

Wij werken als hovenier Arnhem op een gedetailleerde manier. De aanleg van een nieuwe tuin begint altijd in goed overleg met u, en op basis van die plannen wordt er een duidelijke offerte opgesteld. Vooraf zullen wij namelijk een tuinontwerp maken, zodat u de juiste keuze kunt maken voor het aanleggen van uw tuin. Dit tuinontwerp is gemaakt aan de hand van uw input. Nadat wij goedkeuring hebben gekregen van het tuinontwerp zullen wij beginnen met de werkzaamheden voor het aanleggen van de tuin. Bij de tuinaanleg gebruiken wij materialen van de beste kwaliteit en staat het persoonlijke contact centraal. Daarnaast vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk.

Contact opnemen met Hovenier in Arnhem

Scroll to Top