Hovenier Overbetuwe

Van Gaalen Hoveniers is een vakkundig en professioneel hoveniersbedrijf werkzaam in Gemeente Overbetuwe en omstreken. Opgericht door Sander van Gaalen in 2012 houdt het bedrijf zich bezig met aanleg, onderhoud en renovatie van zowel particuliere als zakelijke tuinen. Wilt u iets nieuws met uw tuin maar weet u niet precies wat? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Naast groenvoorziening zijn we ook in te zetten voor grondwerk, boomverzorging, het rooien van bomen, bestrating en onderhoud.

Van Gaalen,
dé hovenier in Overbetuwe

  • Wij werken met gediplomeerde hoveniers
  • Materialen van de beste kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame hovenier

Hovenier Overbetuwe voor tuinonderhoud

Bij Van Gaalen Hoveniers snappen we dat u niet altijd tijd heeft om uw tuin te onderhouden, en nemen dat werk graag uit handen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een tuin die er altijd tip top uit ziet. In Overbetuwe en omgeving bieden we verschillende opties van tuinonderhoud aan: jaarlijks, seizoensgebonden of eenmalig. Bij een jaarcontract plannen we onze bezoeken een jaar vooruit, zodat u precies weet wanneer we langskomen en voor welke werkzaamheden. Mocht u ons nodig hebben voor een eenmalige onderhoudsbeurt, dan komen we ook graag langs. U kunt dan denken aan een snoeibeurt, het spitten en bemesten van uw tuin, het bestrijden van mos of ziektebehandeling van uw boom.

Van Gaalen hoveniers staat voor u klaar!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hovenier Overbetuwe voor tuinaanleg

Bent u toe aan een nieuwe tuin in Overbetuwe en omgeving? Bij Van Gaalen Hoveniers bent u aan het juiste adres. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. Op basis van dit gesprek stellen we een persoonlijk ontwerp op en verwerken we dat in een duidelijke offerte. Of u nou precies weet wat u wilt voor uw tuin, of nog zoekende bent in de opties, wij helpen u graag verder. Wij zorgen ervoor dat uw tuin tot in de puntjes wordt afgeleverd, grondwerk, groenvoorziening en bestrating nemen wij voor onze rekening.

Van Gaalen Hoveniers staat voor u klaar

Scroll to Top