Diensten

Wij leveren alle diensten die nodig zijn voor het aanleggen van een tuin of bedrijfsvoorziening.

Aanleg

Of u een compleet nieuwe tuin wenst, of alleen een deel wilt veranderen: op basis van een persoonlijk ontwerp gaan wij graag voor u aan de slag! Het proces begint altijd in overleg met u, waar we naar aanleiding van uw wensen en ons advies een duidelijke offerte opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw tuin tot in de puntjes wordt afgeleverd en staan garant voor afvoeren van afval en restmateriaal.

Onderhoud

Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig, zo ook uw tuin! Wij verzorgen dit graag voor u, zodat u ten alle tijden kan genieten van uw tuin. Er zijn verschillende opties voor het onderhoud van uw tuin, van een eenmalige onderhoudsbeurt tot een jaarlijks contract. Wanneer u kiest voor een jaarlijks contract, zullen we vaste momenten inplannen dat we bij u langskomen. In dit contract zal duidelijk beschreven staan welke momenten dat zijn, welke werkzaamheden we uitvoeren en inclusief de bijbehorende prijzen. Onderhoud kan ook bestaan uit een vast aantal onderhoudsbeurten, denk hierbij aan seizoengebonden onderhoud zoals voorjaar- , zomer en/of najaarsbeurten, maaien of onkruidbestrijding. Mocht u ons eenmalig in willen zetten voor bijvoorbeeld een snoeibeurt, het spitten of bemesten van uw tuin of het bestrijden van mos op de bestrating, geef ons een belletje. Wij komen graag langs.

Renovatie

Is uw tuin verwaarloosd en wilt u deze terugbrengen in goede staat? Wij kunnen de renovatie van uw tuin uitvoeren! Het is goed mogelijk bestaande elementen en materialen met nieuwe elementen te combineren, zo houden we de prijs laag. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Nadat u akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag.

Bestrating

Naast beplanting verzorgt van Gaalen Hoveniers ook bestrating. Wij hebben een groot assortiment aan materialen tot onze beschikking en laten u graag verschillende opties zien zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Vaak is het mogelijk om de al aanwezige materialen op een andere wijze toe te passen, wat scheelt in kosten en verspilling. Naast tegels zijn ook andere soorten van verhardingen mogelijk, zoals grind en split. We kijken graag met u wat de opties zijn.

Grondwerk

Voor het aanleggen van een geheel nieuw vernieuwde tuin, is vakkundig uitgevoerd grondwerk erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het ploegen, frezen, egaliserend uitgraven van uw tuin.

Boomverzorging

De kwaliteit van uw boom kan achteruit gaan, er vallen bijvoorbeeld takken af of er ontstaan scheuren in de barst. In geval van ziekte stellen wij een diagnose. In de meeste gevallen is een boom dan nog te redden met een snoeibeurt en de juiste behandeling. Mocht dit niet het geval zijn, of wilt u om een andere reden uw boom kwijt, dan bent u aan het juiste adres! Onze medewerkers zijn opgeleid voor het rooien van bomen, en wij hebben de juiste uitrusting in huis.

HOUTBOUW

Ook met de materialen hout kan Van Gaalen hoveniers uit de voeten. Zo zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van overkappingen,pergola’s, schuttingen, bergingen, vlonders en kleine constructie werkzaamheden.

Groenvoorziening voor bedrijven

Naast particuliere tuinen, bieden wij onze diensten ook aan voor zakelijke doeleinden. Het terrein rondom uw bedrijf of organisatie is uw visitekaartje, en wij zorgen ervoor dat deze er tiptop uit ziet. Wij zorgen voor een representatieve groene omgeving, die past bij uw pand en bedrijf.

Scroll to Top